Baby Shower dekoracija

Šta je Baby Shower?
Baby Shower je u osnovi zabava koja se priređuje u čast proslave rođenja nove bebe. To je takođe način da prijatelji i porodica pomognu novopečenim roditeljima da dobiju sve što im je potrebno. Napokon, bebama je potrebno puno stvari, a spisak može biti prilično skup!

Drevni Grci i Egipćani održavali su rituale da slave novu bebu i njenu majku. Tokom ovih rituala, takođe su nudili poklone i dobre želje različitim bogovima i boginjama. Tokom srednjeg veka, krštenje bebe poslužilo je kao prilika za darivanje novih roditelja. Uobičajeno je da pokloni imaju verski značaj, a kumovi su ih obično davali.

Predlog dekoracije Baby shower proslave :

Porucivanje party dekoracije se vrsi na sledeci nacin :

Pakete saljemo ISKLJUCIVO POSTEXPRESSOM , cena dostave po vazecem cenovniku, ali neki prosek je oko 300 din . Paket stize na vecinu adresa u Srbiji sledeci dan. Ukoliko zivite u manjem mestu u kom postexpress ne isporucuje svaki dan na adresu, postoji mogucnost da paket preuzmete u naznacenoj posti vec sledeci dan.Paket mozete platiti i pre slanja po predracunu i na tada ce vam postarina biti povoljnija. S postovanjem ENDECO